Politică de cookie Politica cu privire la cookie.
Rezervaţi acum
+4 0374436450
Rezervaţi acum

Camerele

Hotelurile Mera Sky 4* si Mera Blue 4* va asteapta sa fiti oaspetii nostri, intr-una dintre camerele duble sau junior suite, decorate in tonuri chic-estivale, majoritatea cu vedere catre mare sau catre Lacul Venus.

Preferinţe
Hotel Mera Sky & Mera Blue 4* All Inclusive
Cele 2 hoteluri sunt conectate printr-o receptie comună, un spațiu larg, modern și rafinat, unde stilul și eleganța sunt în stransă legatură cu preocuparea permanentă a întregii echipe Mera pentru confortul și buna dispoziție a oaspeților săi. Într-un stil modern și elegant, cu accente marine, camerele sunt decorate în culori calde ce întregesc armonia și oferă întreg confortul și prospețimea necesare unei vacanțe cu adevărat relaxante.
Mera Villas 4* All Inclusive
Mera Villas este un ansamblu exclusivist, compus din 27 de vile, complet modernizate, gata să satisfacă și cei mai pretențioși oaspeți. Mera Villas vă oferă o experiență selectă, unică, departe de zgomotul și aglomerația cotidiană, o oază de liniște și relaxare cu aspect mediteranean. Ansamblul de vile dispune de o piscină proprie cu minicascadă și jacuzzi,
Închide